Το πρόγραμμά μας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού & του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ:
ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΟΤ)

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείο Τουρισμού & Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)

Η επικοινωνιακή στρατηγική και οι online ενέργειες μάρκετινγκ του προγράμματος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την

ΠΕΡΙΟΔΟΙ CERTIFICATES ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Περίοδος αιτήσεων Έναρξη μαθημάτων
5/9 – 9/10 17/10/2016
28/11 – 18/1 23/1/2017
20/2 – 26/3 3/4/2017

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Περίοδος αιτήσεων Έναρξη σεμιναρίων
10/10 – 7/11 14/11/2016
16/1 – 17/2 20/2/2017
3/4 – 7/5 15/5/2017

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ:
ΕΚΘΕΣΗ HORECA

Το πρόγραμμα έχει ως στρατηγικό εταίρο την έκθεση HORECA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων Υπηρεσιών με ειδίκευση στις Τουριστικές Υπηρεσίες δημιουργήθηκε στο πνεύμα της δια βίου μάθησης για να εφοδιάζει με κατάλληλες εξειδικευμένες γνώσεις, επαρκή εργαλεία και κυρίως διοικητικές δεξιότητες επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού.

Στόχος του προγράμματος είναι να παράσχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε άτομα που εργάζονται, επιθυμούν ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο. Καλύπτει ευρύ φάσμα ταχύρρυθμων μαθημάτων και σεμιναρίων σε σύγχρονα θέματα Τουρισμού, όπως Μάρκετινγκ, Οργάνωσης και Διοίκησης Λογιστικής, Κοστολόγησης, Διαδικτύου, Νέων Μέσων (Social Media, Digital), και Επιχειρηματικότητας και Προσωπικής Επαγγελματικής Εικόνας των επαγγελματιών του ελληνικού τουρισμού.

Το πρόγραμμα προσφέρει δύο βασικές εκπαιδευτικές επιλογές στους συμμετέχοντες: Diploma in Tourism (ολοκληρωμένο πρόγραμμα 12 μαθημάτων) και σημαντικό αριθμό σεμιναρίων.

 Μάθετε περισσότερα…

 • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  1. Αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  2. Επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και στο σχεδιασμό, τη διοίκηση και την πολιτική του τουρισμού
  3. Αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται, επιθυμούν ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο
 • ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  Το πρόγραμμα διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και πιο εύχρηστα εκπαιδευτικά λογισμικά ηλεκτρονικής μάθησης. Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό από τον προσωπικό τους υπολογιστή, tablet καθώς και το κινητό τους τηλέφωνο.

 • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

  Κάθε μάθημα αξιολογεί με το δικό του τρόπο τους συμμετέχοντές του. Οι εργασίες και οι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών μπορεί να είναι κάποιοι από αυτούς.

Γιατί να επιλέξετε την ηλ. εξ αποστάσεως εκπαίδευση;

Η ηλ. εξ αποστάσεως εκπαίδευση προσφέρει εύκολη πρόσβαση οποτεδήποτε και από οπουδήποτε στο εκπαιδευτικό υλικό, με βάση το προσωπικό πρόγραμμα των σπουδαστών, χωρίς τα μειονεκτήματα των τυπικών εκπαιδευτικών συστημάτων, αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα ενός υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκού προγράμματος.

Έχει παρατηρηθεί ότι το 81% των σπουδαστών παγκοσμίως σε e-learning προγράμματα είναι εργαζόμενοι, με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, οι οποίοι επιθυμούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επαγγελματικής τους επιτυχίας.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;