Γνωρίστε την ομάδα μας!

Οι διδάσκοντες του προγράμματός μας

Οι διδάσκοντες του προγράμματός μας είναι:

  • μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς ή άλλων Τμημάτων / Ιδρυμάτων
  • καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενο

Οι διδάσκοντές μας διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης, στην πλειοψηφία τους είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος με πλούσιο ερευνητικό έργο και διαθέτουν όλοι συμβουλευτική εμπειρία.

Μάρκος-Μάριος Τσόγκας</br>Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγράμματος

Μάρκος-Μάριος Τσόγκας
Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγράμματος

Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιώς

Ο Μάρκος Τσόγκας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Μάρκετινγκ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, κάτοχος Μ.Α. στο Μάρκετινγκ από το Kingston University και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει διατελέσει Senior Lecturer στο Kingston Business School, Kingston University, UK και έχει αρθρογραφήσει σε διεθνή ακαδημαϊκά και επιστημονικά περιοδικά όπως το Industrial Marketing Management, The Journal of Consumer Marketing, The Journal of Business & Industrial Marketing, International Journal of Market Research κ.α. Είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (Ταμίας), και απλό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (EMAC) της American Marketing Association, της Academy of International Business καθώς και διπλωματούχο μέλος της Market Research Society of UK. Παράλληλα με το ακαδημαϊκό του έργο διαθέτει εκτενή συμβουλευτική και ερευνητική εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα σε έργα τόσο στρατηγικού μάρκετινγκ όσο και διεθνούς – τουριστικού μάρκετινγκ.

Kρίστη Αγαπητού

Kρίστη Αγαπητού

Διδάκτωρ Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παν. Πειραιώς

H Kρίστη Αγαπητού είναι Διδάκτωρ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με θέμα: ‘Στρατηγική Διαχείρισης Σχέσεων με τους Πελάτες με την υποστήριξη των Nέων Tεχνολογιών’. Αυτή την περίοδο διδάσκει Στρατηγική στα μεταπτυχιακά Προγράμματα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Παράλληλα, εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του αθλητικού τουρισμού.
Έχει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση ως σύμβουλος μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα στρατηγικής, διαχείρισης σχέσεων με τους πελάτες και ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Γραφείου Διασύνδεσης του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παναγιώτης Γ. Αρτίκης

Παναγιώτης Γ. Αρτίκης

Καθηγητής, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παν. Πειραιώς

O Δρ. Παναγιώτης Γ. Αρτίκης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι κάτοχος πτυχίου από το ΟΠΑ, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ in International Banking and Finance) από το Πανεπιστήμιο του Birmingham και Διδακτορικού Διπλώματος στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Bradford. Έχει διατελέσει για μια δεκαετία υψηλόβαθμο στέλεχος στο χώρο των επενδύσεων σε εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και έχει λάβει πιστοποίηση επαγγελματικής επάρκειας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την ειδικότητα «Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου». Τα ερευνητικά και διδακτικά του ενδιαφέροντα είναι στο χώρο της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης, διαχείρισης και αξιολόγησης χαρτοφυλακίων επενδύσεων, διαχείρισης κινδύνου και της αποτίμησης αξιογράφων. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές του εργασίες σε αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών επιστημονικών συνεδρίων. Τα τελευταία είκοσι χρόνια διδάσκει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και σε σεμινάρια επαγγελματικής επιμόρφωσης. Επίσης έχει λάβει το τίτλο καλύτερης διδακτικής επίδοσης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μαρία Βακόλα

Μαρία Βακόλα

Αν. Καθηγήτρια, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Μαρία Βακόλα (PhD) είναι οργανωσιακή ψυχολόγος και εργάζεται ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο του Salford και το μεταπτυχιακό της από το UMIST της Μεγάλης Βρετανίας Η κ. Βακόλα έχει δημοσιεύσει σε υψηλού κύρους ακαδημαϊκά περιοδικά όπως τα Journal of Applied Psychology, Communications of the ACM, European Journal of Work and Organizational Psychology, Journal of Applied Behavioural Science, International Journal of Human Resources Management κ.α και έχει εκδώσει τρία βιβλία με το τελευταίο να έχει θέμα την Οργανωσιακη Ψυχολογία και Συμπεριφορά.
Έχει μεγάλη εμπειρία ως εκπαιδεύτρια στελεχών και ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Οι πιο πρόσφατες συνεργασίες της περιλαμβάνουν εταιρείες όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Groupama Ασφαλιστική, Vodafone, Classical Hotels, Intracom, κ.α. Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διδάσκει μαθήματα με αντικείμενο την οργανωσιακή ψυχολογία και συμπεριφορά, την διοίκηση αλλαγών και την διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων. Για το διδακτικό της έργο έχει τιμηθεί αρκετές φορές με αριστείο διδασκαλίας. Η κ. Βακόλα έχει επίσης εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση αφού έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών τόσο με Ελληνικά Πανεπιστήμια, όπως το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όσο και με ξένα Πανεπιστήμια, όπως το Manchester Business School στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εξ αποστάσεως.
H κ. Βακόλα πρόσφατα βραβεύτηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (EEΔΕ) με το βραβείο ‘Καινοτομία στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού’ για την υλοποίηση της εθελοντικής πρωτοβουλίας job-pairs.gr.

Δημήτριος Γεωργακέλλος

Δημήτριος Γεωργακέλλος

Καθηγητής, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παν. Πειραιώς

Ο Δημήτριος Α. Γεωργακέλλος είναι Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθυντής του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA). Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Σήμερα, διδάσκει συνολικά πέντε Προπτυχιακά Μαθήματα καθώς και αρκετά Μεταπτυχιακά. Προηγουμένως, εργάσθηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ενώ διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή εξωτερικός σύμβουλος επιχειρήσεων. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Ανάπτυξη Οικονομοτεχνικών Μελετών, στη Διαχείριση Τεχνολογίας και Καινοτομίας, στη Διαχείριση Ενέργειας και Περιβάλλοντος και στην Επιχειρηματικότητα.

Νικόλαος Γιαννακόπουλος

Νικόλαος Γιαννακόπουλος

Υπ. Διδάκτωρ Μάρκετινγκ, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παν. Πειραιώς

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι υποψήφιος διδάκτωρ Μάρκετινγκ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ και πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του ίδιου Πανεπιστημίου. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη μελέτη της μη λεκτικής επικοινωνίας στη διαδικασία πώλησης και γενικότερα στο Μάρκετινγκ. Παράλληλα, έχει εργασθεί στον τομέα του τουρισμού και του λιανικού εμπορίου και αρθρογραφεί για θέματα προσωπικής ανάπτυξης.

Θανάσης Δημάκης

Θανάσης Δημάκης

Marketing Research & e-Business Development στην εταιρεία Tourix e-tourism marketing consultants

Ο Θανάσης Δημάκης εξειδικεύεται στις pay per click search engine marketing campaigns και είναι απόφοιτος του MSc Marketing και Επικοινωνία με νέες τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στην online έρευνα αγοράς και καταναλωτών, στις ποσοτικές έρευνες με ερωτηματολόγια και στην συλλογή και ανάλυση επιχειρηματικών δεδομένων. Σχεδιάζει τη στρατηγική και εκτελεί online διαφημιστικές ενέργειες για λογαριασμό B2B και B2C επιχειρήσεων στους κλάδους του τουρισμού, τηλεπικοινωνίων και λογισμικού, ηλεκτρονικού εμπορίου, real estate & επαγγελματικών υπηρεσιών. Έχει Google AdWords Certification από το πρόγραμμα Google Partners της Google και Google Analytics Platform Principals από το Google Analytics Academy. Aπό το 2007 έχει συνεργαστεί με ελληνικές & ξένες μικρές & πολυεθνικές επιχειρήσεις και πανεπιστήμια για το σχεδιασμό και την εκτέλεση ερευνών αγοράς και ενεργειών ψηφιακής επικοινωνίας ενώ σήμερα βοηθάει τουριστικές επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν το διαδίκτυο σαν σύμβουλος marketing research & e-business development στην εταιρεία Tourix e-tourism marketing consultants.

Ελένη Διδασκάλου

Ελένη Διδασκάλου

Επικ. Καθηγήτρια Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παν. Πειραιώς

Η Ελένη Α. Διδασκάλου είναι επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης και είναι Διδάκτωρ Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Συνεργάζεται με το το ΕΑΠ (Μέλος ΣΕΠ στο ΠΜΣ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων) και έχει διδάξει στο ΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Σχεδίων και Οικονομοτεχνικών Μελετών), καθώς και στο Τμήμα Τουριστικής Οικονομίας και Ανάπτυξης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Επίσης έχει συνεργασθεί με δομές μη τυπικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (Εκπαιδεύτρια, Συντονίστρια Ενεργειών Κατάρτισης). Τα επιστημονικά και ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στη διοίκηση του τουρισμού, στην τουριστική ανάπτυξη, στις ειδικές μορφές τουρισμού με έμφαση στην ανάπτυξη του τουρισμού ευεξίας, στην επίδραση των κλιματικών και βιοκλιματικών χαρακτηριστικών στην ανάπτυξη του τουρισμού, σε θέματα διαχείρισης ενέργειας στις τουριστικές υποδομές.

Μαρίνα Κυριάκου

Μαρίνα Κυριάκου

Διδάκτωρ Μάρκετινγκ, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παν. Πειραιώς

Η Μαρίνα Κυριάκου είναι Διδάκτωρ Μάρκετινγκ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA – TQM) και πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 2012, εργάζεται ως ερευνήτρια μάρκετινγκ στο Παν. Πειραιώς και ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει συμμετάσχει σε έργα στρατηγικού σχεδιασμού, marketing plans και έρευνες καταναλωτικής συμπεριφοράς και έχει εκπονήσει περισσότερες από 20 μελέτες αγοράς - κλάδου. Διδάσκει μαθήματα Μάρκετινγκ στο e-learning στη Διοίκηση Υπηρεσιών του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο οποίο εργάζεται και ως διοικητική υπεύθυνη από το 2014. Οι ερευνητικές τις εργασίες έχουν δημοσιευθεί στα πρακτικά διεθνών συνεδρίων, όπως EMAC, AMA, AMS, EIBA, CIMaR και ICCMI. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (EMAC) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Γεωργία Ζούνη

Γεωργία Ζούνη

Διδάκτωρ Τουριστικού Μάρκετινγκ, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης, Παν. Πειραιώς

Η Γεωργία Ζούνη είναι Διδάκτωρ Τουριστικού Μάρκετινγκ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ με ειδίκευση στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή τη στιγμή διδάσκει στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του University of Kent και του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει συνεργαστεί ως Σύμβουλος με το Ερευνητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς και σε εταιρείες ερευνών ως εξωτερικός συνεργάτης, ενώ έχει διατελέσει κύρια εισηγητής σε μεγάλους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς ομίλους.
Δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του Τουρισμού και του Μάρκετινγκ, ως συνιδρυτής του OpenTourism και Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη των Θερινών Σχολείων του Διεθνούς Ινστιτούτου ΕυρωΜεσογειακών Θεμάτων (IEMA).
Τέλος, εκτός από συνιδρυτής της εταιρίας Συμβουλευτικής Καριέρας CVexperts, είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών και Αποφοίτων του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Διοίκηση Eπιχειρήσεων - Mάνατζμεντ Τουρισμού (MBA Tourism) του Πανεπιστημίου Πειραιώς και μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (EMAC) & Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ELAM). Υπήρξε υπότροφος του Ι.Κ.Υ. και υπότροφος του Ιδρύματος Λάτση καθόλη τη διάρκεια των σπουδών της.

Μαρίνα Καρλή

Μαρίνα Καρλή

Υποψήφια Διδάκτωρ Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικό Παν. Αθηνών

Η Μαρίνα Καρλή είναι υποψήφια διδάκτωρ Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, και τις προπτυχιακές σπουδές της στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι εκπαιδευμένη αξιολογήτρια για την Έρευνα Best Workplaces, του Great Place to Work® Institute Hellas. Και μέλος του συλλόγου αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (HR Society AUEB), του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ), και του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Χρήστος Λουκάς

Χρήστος Λουκάς

Brand Manager, MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων & B (hon) Επιχειρησιακής Έρευνας & Μάρκετινγκ, Οικονομικό Παν. Αθηνών

Ο Χρήστος Λουκάς είναι ένας ταξιδιώτης που στον υπόλοιπο χρόνο του ασχολείται με το marketing, έχοντας προϋπηρεσία και στις πωλήσεις. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και του μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (ΑΣΟΕΕ). Αγαπημένη του συνήθεια τα ταξίδια, τα οποία τα ζει εις διπλούν, καθώς τα ανεβάζει ως αναρτήσεις στα ιστολόγιά του, μαζί με διάφορες σκέψεις και προτάσεις. Μπορείτε να δείτε ταξιδιωτικές αναρτήσεις του στο blogtravels.gr. To blogtravels.gr αποτελεί σημείο συνάντησης μίας διαδικτυακής παρέας 6 ατόμων που τους αρέσει να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αλλά και να ξαναζούν τα ταξίδια τους, γράφοντας γι’ αυτά, πιστοί στο μότο “Γιατί τα ταξίδια που γράφονται, μένουν...”. Ταξιδιωτικά άρθρα του kitsosmitsos φιλοξενούνται σε τακτική βάση στο blog του online ταξιδιωτικού πρακτορείου travelplanet24, στο επίσημο site του ΕΟΤ visitgreece.gr και ως guest blogger στο blog.visitgreece.gr. Συμμετέχει ενεργά στα social media καθώς πιστεύει στη δύναμη των μέσων, ενώ παράλληλα ασχολείται με εθελοντικές δράσεις, όπως το job-pairs.gr και άλλα. Είναι γνωστός στην διαδικτυακή κοινότητα ως kitsosmitsos. Μπορείτε επίσης να τον βρείτε στα περισσότερα social media να συζητά για τον τουρισμό και όχι μόνο.

Κωνσταντίνος Μαρινάκος

Κωνσταντίνος Μαρινάκος

Διδάκτωρ Οικονομικής του Τουρισμού και Χωρικής Ανάλυσης, Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ)

Ο Δρ. Κων/νος Μαρινάκος είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος με αντικείμενο εφαρμοσμένα οικονομικά στον τουρισμό, μεταπτυχιακού διπλώματος στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και απόφοιτος τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων οικονομικού πανεπιστημίου. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε αρκετά διεθνή και εθνικά συνέδρια γύρω από την οικονομία και τον τουρισμό και αρκετές από τις εισηγήσεις του έχουν προταθεί για δημοσίευση σε γνωστά διεθνή περιοδικά. Σήμερα είναι καθηγητής-σύμβουλος (μέλος Σ.Ε.Π.) τουριστικού μάνατζμεντ στο Ελ. Ανοικτό Πανεπιστήμιο και επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Αθηνών με διδακτικό αντικείμενο στρατηγικό μάνατζμεντ, δημόσια οικονομική και χρηματοδοτική διοίκηση. Είναι αιρετός Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) και της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας (Ε.Ξ.Α.), ενώ έχει θητεύσει επί είκοσι συναπτά έτη διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης ανωνύμου ξενοδοχειακής εταιρίας. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και ως ξενοδοχειακός σύμβουλος, με την ιδιότητα του συνιδρυτή και επιστημονικού συνεργάτη της ξενοδοχειακής συμβουλευτικής εταιρίας Professional Hotel Development (P.H.D.) ενώ αποτελεί μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Tourism International Conference, της εκδοτικής ομάδας του Journal of Tourism Research και Μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Greek Hospitality Awards 2016.

Φιλόθεος Νταλιάνης

Φιλόθεος Νταλιάνης

Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παν. Πειραιώς

Ο Φιλόθεος Νταλιάνης είναι Επίκουρος Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς και Μάνατζμεντ στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στα πανεπιστήμια Florida Atlantic University (ΗΠΑ) και Concordia (Καναδάς). Η επαγγελματική του εμπειρία εστιάζεται κυρίως στον τομέα του λιανεμπορίου/χονδρεμπορίου και στις περιοχές της διοίκησης ανθρωπίνων πόρων, εκπαίδευσης και ανάπτυξης προσωπικού αλλά και εργασιακής συμμόρφωσης. Η επιστημονική του έρευνα επικεντρώνεται στον τομέα της Οργανωσιακής Ψυχολογίας, και κυρίως στους τομείς της προσωπικότητας, της παρακίνησης, του ψυχολογικού συμβολαίου, των εργασιακών στάσεων, του άγχους, της θρησκευτικότητας και των μικρών επιχειρήσεων.

Αθηνά Ν. Παπαγεωργίου

Αθηνά Ν. Παπαγεωργίου

Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η κ. Αθηνά Ν. Παπαγεωργίου είναι Επίκουρος Καθηγήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στην Ανάπτυξη του Εναλλακτικού Τουρισμού μέσω του Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ των Τουριστικών Επιχειρήσεων, Φορέων και Οργανισμών και κάτοχος Μάστερ στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων - Μάνατζμεντ Τουρισμού (MBA - Tourism Management) του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, του ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, και απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), στην ειδικότητα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Υπήρξε επί σειρά ετών διευθύντρια μεγάλων τουριστικών γραφείων. Η κ. Παπαγεωργίου είναι μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» και διδάσκουσα στο Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-learning) του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (http://ems.unipi.gr/). Επίσης διετέλεσε καθηγήτρια του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ). Το επιστημονικό της έργο περιλαμβάνει σειρά εργασιών, ανακοινώσεων, διαλέξεων και εισηγήσεων σε επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια και ημερίδες, καθώς και εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς του κλάδου των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Επιχειρήσεων στα επιστημονικά πεδία Οργάνωσης και Διοίκησης Τουριστικών Γραφείων, Οργάνωσης Συνεδρίων και Μάρκετινγκ-Μάνατζμεντ του Εναλλακτικού Τουρισμού, στα οποία και δραστηριοποιείται. Είναι συγγραφέας έξι βιβλίων στα αντίστοιχα επιστημονικά πεδία.

Πoλίνα Παπασταθοπούλου ♰

Πoλίνα Παπασταθοπούλου ♰

Επίκουρη Καθηγήτρια Μάρκετινγκ, Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Οικονομικό Παν. Αθηνών

Η Δρ. Πoλίνα Παπασταθοπούλου διετέλεσε Επίκουρη Καθηγήτρια Μάρκετινγκ στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονταν σε θέματα προϊοντικής πολιτικής, συμπεριφοράς καταναλωτή, συμπράξεων μεταξύ κερδοσκοπικών επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών και στην μελέτη των αποτελεσματικών στρατηγικών μάρκετινγκ στη περίοδο της κρίσης.
Η Δρ. Πoλίνα Παπασταθοπούλου είχε διδάξει σε σεμινάρια για στελέχη διαφόρων επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενώ, σε συνεργασία με συναδέλφους της συνέγραψε τρία βιβλία στα ελληνικά και ένα βιβλίο στα αγγλικά (διεθνής εκδοτικός οίκος Sage Publications). Παράλληλα, είχε εκπονήσει σημαντικό αριθμό ερευνών αγοράς και μελετών για πολλούς δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες και είχε λάβει μέρος σε σειρά ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Κατά την περίοδο 2008-2013 διετέλεσε Συντονίστρια του MSc in Marketing and Communication, Specialisation in International Marketing (PR.I.MA.), ενώ για 10 χρόνια ήταν μέλος ΣΕΠ στο distance learning πρόγραμμα σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Θεματική Ενότητα: Marketing I) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.Τα τελευταία 15 χρόνια έχει διδάξει σε σεμινάρια για στελέχη διαφόρων επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενώ, σε συνεργασία με συναδέλφους της έχει συγγράψει τρία βιβλία στα ελληνικά και ένα βιβλίο στα αγγλικά (διεθνής εκδοτικός οίκος Sage Publications). Παράλληλα, έχει εκπονήσει σημαντικό αριθμό ερευνών αγοράς και μελετών για πολλούς δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες και έχει λάβει μέρος σε σειρά ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Κατά την περίοδο 2008-2013 διετέλεσε Συντονίστρια του MSc in Marketing and Communication, Specialisation in International Marketing (PR.I.MA.), ενώ για 10 χρόνια ήταν μέλος ΣΕΠ στο distance learning πρόγραμμα σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Θεματική Ενότητα: Marketing I) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Οδυσσέας Παυλάτος

Οδυσσέας Παυλάτος

Επίκ. Καθηγητής Λογιστικής, Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Παν. Μακεδονίας

O Οδυσσέας Παυλάτος είναι Επίκουρος Καθηγητής Λογιστικής στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη μελέτη των κοστολογικών συστημάτων και των συστημάτων Διοικητικής Λογιστικής των επιχειρήσεων. Το ερευνητικό του έργο έχει δημοσιευτεί σε διεθνή αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά, όπως Advances in Accounting (Elsevier), Journal of Economic Asymmetries (Elsevier), Journal of Applied Accounting Research (Emerald), Journal of Accounting and Organizational Change (Emerald), Managerial Auditing Journal (Emerald), International Journal of Hospitality Management (Elsevier), International Journal of Contemporary Hospitality Management (Emerald), Journal of Hospitality and Tourism Research (Sage), Journal of Financial Hospitality Management (Taylor and Francis), Journal of Accounting and MIS κτλ.

Είναι κριτής ερευνητικών εργασιών στα κορυφαία περιοδικά του ξενοδοχειακού μάνατζμεντ: International Journal of Hospitality Management, International Journal of Contemporary Hospitality Management, Journal of Hospitality and Tourism Research, Cornel Hospitality Quarterly, καθώς και στο Journal of Financial Hospitality Management, το επίσημο περιοδικό της παγκόσμιας ένωσης εκπαιδευτών ξενοδοχειακού χρηματοοικονομικού μάνατζμεντ (Association of Hospitality Financial Management Educators). Έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο ΤΕΙ Αθήνας, τόσο σε προπτυχιακά, όσο και σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτών Τουρισμού και Φιλοξενίας (Euro CHRIE), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λογιστικής (European Accounting Association) και του Συνδέσμου Επιστημόνων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Ελλάδος.

Μαρία Παφιώλη

Μαρία Παφιώλη

Επικεφαλής της CVexperts

H Μαρία Παφιώλη είναι επικεφαλής της CVexperts (www.cvexperts.gr), εταιρεία συγγραφής βιογραφικού και συμβουλευτικής καριέρας, που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά το 2007. Eίναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού στο Διαπολιτισμικό Μάνατζμεντ του Copenhagen Business School. Έχει οργανώσει και υλοποιήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων σε θέματα διαχείρισης καριέρας, συγγραφής βιογραφικού, LinkedIn και Personal Branding. Έχει διατελέσει Επιστημονικός και Εργαστηριακός Συνεργάτης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, Τ.Ε.Ι. Πάτρας, Τμήμα Μ.Μ.Ε. και Πληροφορικής, καθώς και Εισηγήτρια στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του ΙΔΕΚΕ.

Λαμπρινή Πήχα

Λαμπρινή Πήχα

Διδάκτωρ Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Οικονομικό Παν. Αθηνών

Η Λαμπρινή Πήχα είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ και πτυχιούχος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ίδιου Πανεπιστημίου (Ο.Π.Α.) Έχει λάβει πλήθος βραβείων και υποτροφιών για την εξαιρετική της επίδοση καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της, μεταξύ των οποίων και υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Ως ερευνήτρια του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ του Ο.Π.Α., έχει αναλάβει το συντονισμό και διαχείριση πλήθους ερευνητικών και συμβουλευτικών έργων για λογαριασμό ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών. Αυτή τη στιγμή διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Διεθνούς Μάρκετινγκ (PR.I.MA.) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και σε εκπαιδευτικά προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου για στελέχη του Εργαστηρίου Επενδυτικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η επιστημονική της έρευνα επικεντρώνεται στους τομείς της Επώνυμης Πολιτικής των Επιχειρήσεων (Branding), του Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, της Στρατηγικής Μάρκετινγκ Τουριστικών Προορισμών (Destination Marketing), και της Μεθοδολογίας Έρευνας Αγοράς. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (EMAC) και της Academy of Marketing Science (AMS).

Κωνσταντίνος Σεργόπουλος

Κωνσταντίνος Σεργόπουλος

Διδάκτωρ Διοίκησης Ξενοδοχείων, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Διδάσκων στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ο Σεργόπουλος Κωνσταντίνος είναι Διδάκτωρ του Tμήματος Δημοσίας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, με αντικείμενο τη Διοίκηση Ξενοδοχείων, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και έχει πτυχίο στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας.
Έχει εργαστεί επί 20 χρόνια στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Marriott International ως προϊστάμενος του Τμήματος Υποδοχής και ως στέλεχος του Τμήματος Πωλήσεων στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott και διδάσκει στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Έχει διδάξει σε μεταπτυχιακά προγράμματα τουριστικών σπουδών σε Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια και είναι εισηγητής σεμιναρίων που αφορούν στη Διοίκηση και την Λειτουργία Ξενοδοχείων. Έχει συγγράψει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, έχει συμμετάσχει σε ερευνητικές δραστηριότητες και είναι ιδρυτικό μέλος του ΔΡ.ΑΤ.Τ.Ε. (Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης).

Ιωάννης Σμυρλής

Ιωάννης Σμυρλής

Ε.ΔΙ.Π. Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Παν. Πειραιώς, Διδάκτωρ Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης, Παν. Πειραιώς

O Ιωάννης Σμυρλής είναι διδάκτορας Ποσοτικών Μεθόδων και Επιχειρησιακής Έρευνας του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Πληροφορική από το Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Έχει πιστοποίηση εκπαιδευτή ενηλίκων και έχει επιμορφωθεί σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Πληροφορικής. Υπηρετεί ως Διευθυντής Μηχανοργάνωσης & Τεχνικών Έργων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ). Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, διδάσκει στη Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε μεγάλο αριθμό επιμορφωτικών προγραμμάτων πληροφορικής και ανάλυσης δεδομένων. Έχει συγγράψει δυο βιβλία σε θέματα πληροφορικής και επιχειρησιακής έρευνας. Η επιστημονική του έρευνα εστιάζεται σε θέματα μέτρησης αποδοτικότητας και ποσοτικών μεθόδων. Έχει δημοσιεύσεις σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών έργων και μελετών.

Ελισάβετ Χατζηνικολάου

Ελισάβετ Χατζηνικολάου

Νομικός, Νομικής Σχολή, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Ελισσάβετ Χατζηνικολάου είναι νομικός με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα τουριστικής νομοθεσίας και τουριστικής ανάπτυξης.
Μετά την αποφοίτησή της από το Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών εργάστηκε επί μικρό διάστημα ως δικηγόρος στην Αθήνα και στη συνέχεια διετέλεσε μόνιμη υπάλληλος του ΕΟΤ και επί πολλά έτη στέλεχός του. Υπηρέτησε ως προϊσταμένη στη Δ/νση Έρευνας και Ανάπτυξης (αρμόδια και για τις νομοθετικές ρυθμίσεις) και στη Δ/νση Μελετών και Επενδύσεων. Έχει επεξεργαστεί νομοτεχνικά και ουσιαστικά και εισηγηθεί μεγάλο τμήμα των νομοθετικών ρυθμίσεων, που προωθήθηκαν από τον ΕΟΤ, για μια περίπου 25ετία.
Υπήρξε καθηγήτρια στην Σχολή Ξεναγών ΕΟΤ, στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης/Τμήμα Τουρισμού καθώς και καθηγήτρια-σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο μάθημα της Τουριστικής Νομοθεσίας. Έχει σημαντικό μελετητικό έργο σε θέματα νομοθεσίας και τουριστικής ανάπτυξης και έχει συγγράψει τρία εγχειρίδια Τουριστικής Νομοθεσίας καθώς και δύο συγγράμματα με θέμα το Δίκαιο των Τουριστικών Καταλυμάτων και τη Νομοθεσία των Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ευαγγελία Χατζοπούλου

Ευαγγελία Χατζοπούλου

Διδάκτωρ Μάρκετινγκ, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παν. Πειραιώς

Η Ευαγγελία Χατζοπούλου είναι Διδάκτωρ Μάρκετινγκ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Επιστήμη της Διοίκησης από το Business School του Staffordshire University και πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Διαθέτει διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και αυτή την στιγμή διδάσκει μαθήματα Μάρκετινγκ στο Mediterranean College. Επιπλέον, έχει εργασθεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων (έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες TFC & tax plan) και έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό εργαλείων μάρκετινγκ για την Online Management Solutions Ltd. Εργασίες της έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια, όπως των EMAC, IAPNM, CMC και AMS. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (EMAC) και Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ELAM).

Τζένη Χρονοπούλου

Τζένη Χρονοπούλου

Σύμβουλος Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων Εστίασης

Η Τζένη Χρονοπούλου φοίτησε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Eθνικού και Kαποδιστριακού Πανεπιστημίου Aθηνών και απασχολείται εδώ και 25 χρόνια στο χώρο της εστίασης. Έχει παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων οινογνωσίας, λειτουργίας bar, εστιατορικής τέχνης και μαγειρικής, στην Ελλάδα και την Ιταλία. Έχει εργαστεί για χρόνια σε οργανωτικές και διευθυντικές θέσεις, σε πολύ γνωστά εστιατόρια και bar- restaurant στην Αθήνα, την Μύκονο και την Πάτμο. Δημιούργησε το δικό της ιταλικό εστιατόριο, το Pecora Nera, με μεγάλη επιτυχία. Εξακολουθεί να ασχολείται σαν σύμβουλος δημιουργίας νέων επιχειρήσεων εστίασης.

Αλεξάνδρα-Παρασκευή Χυτήρη

Αλεξάνδρα-Παρασκευή Χυτήρη

Διδάκτωρ Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, Οικονομικό Παν. Αθηνών-ΟΠΑ

Η Αλεξάνδρα-Παρασκευή Χυτήρη είναι Διδάκτωρ Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-ΟΠΑ). Από το Πανεπιστήμιο Κέντ της Αγγλίας έχει MSc στο Μάνατζμεντ και ΜΑ στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (στις Τουριστικές Επιχειρήσεις). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εκπαιδευτεί στην ερευνητική μεθοδολογία στο Πανεπιστήμιο Κέντ, στο ΟΠΑ και στη Βρετανική Ακαδημία Μάνατζμεντ (ΒΑΜ). Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Κέντ στα προπτυχιακά προγράμματα. Διδάσκει στα μεταπτυχιακά προγράμματα ΜΒΑ και Εxecutive MBA του IST College τα μαθήματα Μάνατζμεντ, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Ηγεσία και Διεθνές Μάνατζμεντ. Έχει συμμετάσχει και παρουσιάσει άρθρα σε διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι μέλος της Βρετανικής, της Ευρωπαϊκής και της Αμερικάνικης Ακαδημίας Μάνατζμεντ και μέλος του εργαστηρίου Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Ανθρώπινου Παράγοντα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον τελευταίο χρόνο είναι επιμελήτρια του διεθνούς περιοδικού Journal of Organisational and Innovation Studies. Τα ερευνητικά και ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, του Μάνατζμεντ, της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς και των Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η Γραμματεία μας

Βρισκόμαστε στον Πειραιά και στεγαζόμαστε στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στην οδό Μ. Καραολή & Α. Δημητρίου 80.

Επικοινωνήστε μαζί μας!