Η γνώμη των αποφοίτων μας

Θέλω να επαινέσω την επιτυχημένη προσπάθεια των διδασκόντων, να παρουσιάσουν την ύλη, με τρόπο απλό, ταυτόχρονα απόλυτα ακαδημαϊκό και ολοκληρωμένο. Στις διαφάνειες της ύλης, παρουσιάστηκαν θέματα σύνθετα, με τρόπο λιτό και πρακτικό. Είναι αυτό που λέμε «μάθε τα, εφάρμοσέ τα και θα πετύχεις!

Νίκος ΜπατιστάτοςΔιευθύνων Σύμβουλος Baasbuilding

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους συντελεστές του EMS. Οι καθηγητές είναι άψογοι όλοι, τα μαθήματα είναι πολύ στοχευμένα και πάντα δίνουν το κάτι παραπάνω σε γνώσεις.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το πρόγραμμα και χαίρομαι πολύ που το επέλεξα!

Μιχαλάτου ΠηγήUtopia Resort and Spa

Καλούμενοι να στηρίξουμε τη δυναμικότερη οικονομία της Ελλάδας με τον πήχη να ανεβαίνει συνεχώς στις ανταγωνιστικές αγορές, το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιά ήρθε να δώσει νέα πνοή στο χώρο των ξενοδοχείων. Ερωτήματα και προβληματισμοί παλαιών και νέων επιχειρηματιών στον τομέα της φιλοξενίας βρίσκουν απάντηση περνώντας παράλληλα από το θεωρητικό στο πρακτικό επίπεδο. Τέλος, μέσω των ειδικών σεμιναρίων βοηθούμαστε στο να αποκτήσουμε στρατηγική σκέψη όχι μόνο ως προς την οργάνωση του καταλύματος μας αλλά και ως προς την εξωστρέφεια αυτού.

Μανώλης ΜπαρδάνηςΓενικός Διευθυντής Nastasia Village Hotel
Γραμματέας Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου

Παρακολούθησα τον κύκλο σεμιναρίων του EMS και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την υψηλή ποιότητα των μαθημάτων και του εκπαιδευτικού υλικού που μου παρείχαν!

Η δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων στο δικό μου χρόνο, ήταν κάτι πολύ σημαντικό! Εντυπωσιάστηκα από την άμεση αλληλεπίδραση κι επικοινωνία με τους διδάσκοντες, καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος και το ενδιαφέρον που έδειξαν σε θέματα που επιθυμούσα να εστιάσω περισσότερο, με επιπλέον διδακτικό υλικό.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους γι΄αυτή την εμπειρία!

Χρυσάνθη ΧατζάκηActivities Manager in travelgems.com

Ήταν μια πολύ καλή έκπληξη για μένα μετά από 30 χρόνια στον Τουρισμό και με 3 project Ειδικών Τουριστικών Ενδιαφερόντων! Με βοήθησε πολύ και το συστήνω ανεπιφύλακτα! Μπράβο στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς για την πρωτοποριακή παρουσία του σ’ενα κλάδο της επιχειρηματικότητας που θέλει άμεση ενημέρωση και τώρα πια εξειδικευμένες γνώσεις!

Αθηνά ΡούσηPresident at The Lady Tours, Online Travel Agency

Μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία που κάλυψε πλήρως τις προσδοκίες μου.

Ευχαριστώ πολύ για την άριστη συνεργασία που είχαμε με όλους εσάς.

Άρτεμις ΤσουρλάκηΤεχνολόγος Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής

Άρτια στοχευμένα σεμινάρια, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε επίπεδο γνωστικού υπόβαθρου και πληροφοριών που παρέχονται!

Άρης ΑντωνόπουλοςΤουριστικές Επιχειρήσεις Οδικών Μεταφορών

Το πρώτο μου σεμινάριο μέσα από το e – learning με ενθουσίασε, πολύ καλή υποστήριξη και αμεσοτάτη ανταπόκριση από τους διδάσκοντες, συγχαρητήρια!

Μάριος ΓιοβανούλαςΕνοικιαζόμενα δωμάτια, Τορώνη Χαλκιδικής

…. θα ήθελα να επισημάνω ότι έμεινα εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο του προγράμματος, καθώς καλύπτει με επάρκεια, τουλάχιστον τη βάση όλων των γνώσεων και πληροφοριών που χρειάζεται κάποιος που επιθυμεί να εργαστεί ή να εξελιχθεί στον ξενοδοχειακό τομέα. Αυτό γίνεται με έναν τρόπο άμεσο και ευπροσάρμοστο στη καθημερινότητα του επαγγελματία που θέλει να το παρακολουθήσει.

Ειδικότερα, ο εισηγητής του μαθήματος που παρακολούθησα, κ.Σεργόπουλος, είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου και καταφέρνει με τρόπο ιδιαίτερα μεταδοτικό να εξηγήσει το μάθημά του, όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά κυρίως με το πως ακριβώς λειτουργούν όλα τα τμήματα του Rooms Division στην πραγματικότητα. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί και πολύ ενδιαφέρουσες εξωτερικές πηγές, όπως βίντεο, που για όποιον ενδιαφέρεται μπορούν να του προσφέρουν περισσότερες γνώσεις και από όσες αναμένει από το μάθημα.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα, ακόμη και αν κάποιος έχει προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.

Φίλιππος ΚασώτηςΥπεύθυνος Βάρδιας Υποδοχής στο Amanzoe

Η αγάπη μου για τον Τουρισμό και η επιθυμία να εργαστώ στον τουριστικό τομέα μου έδωσε το κίνητρο να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια το 2014 στο Πρόγραμμα Ε-learning στη Διοίκηση Τουριστικών Υπηρεσιών.

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο με βοήθησε να διευρύνω τις γνώσεις μου στον Τουρισμό και να δω από μία διαφορετική οπτική, διάφορα θέματα που σχετίζονται με τα σεμινάρια που παρακολούθησα.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του προγράμματος είναι η ευκολία παρακολούθησης των μαθημάτων, καθώς οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν όποτε το επιθυμούν, ακόμα και μέσα από το κινητό τους.

Σημαντικό είναι ακόμα ότι οι σπουδαστές λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Χρήστος ΝτίτοραςΕ-Commerce & Marketing Coordinator, Hilton Athens

Το εξ αποστάσεως πρόγραμμα Diploma in Tourism του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχει αποτελέσει για μένα θεμέλιο στην επαγγελματική μου ζωή. Τα μαθήματα που είναι προσαρμοσμένα στη σύγχρονη παγκόσμια τουριστική αγορά, καθώς και οι στοχευμένες εργασίες είναι άμεσα εφαρμόσιμα εργαλεία κι εφόδια για κάθε υποψήφιο που ασχολείται ή σκοπεύει να ασχοληθεί με τον κλάδο του τουρισμού. Τέλος, η «e-learning» εμπειρία των μαθημάτων μου προσέφερε άνεση χώρου και χρόνου για τη μελέτη μου.

Χριστοφόρα Μοναστηριώτη