Τι απαιτείται για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Ολοκλήρωσης του Προγράμματος;

Βασική προϋπόθεση επιτυχούς ολοκλήρωσης του κάθε Certificate είναι η παρακολούθηση και επιτυχής ολοκλήρωση των 4 μαθημάτων που το αποτελούν. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση 3 Certificates χορηγείται Diploma in Tourism (Πιστοποιητικό Επιτυχούς Ολοκλήρωσης του Προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Υπηρεσιών) από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Εάν διακόψω τη φοίτησή μου χωρίς να ολοκληρώσω το μάθημά μου θα λάβω κάποια βεβαίωση ή επιστροφή διδάκτρων;

Οι σπουδαστές που για οποιοδήποτε λόγο διακόψουν τη φοίτηση στο πρόγραμμα και δεν ολοκληρώσουν τα μαθήματα στα οποία έχουν εγγραφεί δεν λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης & δεν μπορούν να ζητήσουν επιστροφή διδάκτρων.

Προκειμένου να συμμετέχω στο πρόγραμμα χρειάζομαι ιδιαίτερες γνώσεις υπολογιστών;

Οι σπουδαστές δεν χρειάζεται να έχουν ιδιαίτερες γνώσεις/δεξιότητες στο χειρισμό υπολογιστών. Εφόσον γνωρίζουν να χειρίζονται ένα τυπικό πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο τότε μπορούν να παρακολουθήσουν χωρίς καμία δυσκολία το πρόγραμμα.

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό για την παρακολούθηση των μαθημάτων;

Δεν απαιτείται ιδιαίτερος εξοπλισμός. Στον Οδηγό Σπουδών παρέχονται όλες οι πληροφορίες για να έχετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό μέσω του προσωπικού σας υπολογιστή, tablet, κινητού.

Ποιο ειναι το κόστος κάθε certificate, μαθήματος και σεμιναρίου;

Το κόστος κάθε certificate ανέρχεται στα 900€, κάθε μαθήματος στα 350 ευρώ και κάθε σεμιναρίου ξεκινά από 120 ευρώ, όμως υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις για έγκαιρες εγγραφές και για πολλές ομάδες πληθυσμού (ανέργους, φοιτητές, τρίτεκνους, κλπ.) Περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα και τις εκπτώσεις βρείτε εδώ).

Μπορώ να δω το εκπαιδευτικό περιβάλλον πριν ολοκληρώσω την αίτησή μου;

Όλοι οι επισκέπτες έχουν περιορισμένη πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα κάνοντας τη σύνδεσή τους ως επισκέπτες.

Πώς θα ενημερώνομαι για το νέο κύκλο σπουδών;

Στην ιστοσελίδα του προγράμματος θα αναρτάται ανακοίνωση σχετικά με το νέο κύκλο σπουδών. Επίσης, μπορείτε να λάβετε από τη γραμματεία μας το τελευταίο newsletter συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη σελίδα του newsletter.