Περιγραφή Μαθήματος
Περιεχόμενα Σεμιναρίου
ΕΝΟΤΗΤΑ 1η: Βασικές αρχές κοστολόγησης
ΕΝΟΤΗΤΑ 2η: Προσδιορισμός και έλεγχος κόστους σε μικρομεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα
ΕΝΟΤΗΤΑ 3η: Προσδιορισμός και έλεγχος κόστους σε μικρομεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα
Μαθησιακοί Στόχοι
Μέσω της επισκόπησης της διεθνούς βιβλιογραφίας το σεμινάριο αυτό εφοδιάζει τα στελέχη και τους ιδιοκτήτες των μικρομεσαίων ξενοδοχειακών μονάδων και των λοιπών καταλυμάτων με γνώσεις, δεξιότητες σχετικά με:
- Τον προσδιορισμό και την ανάλυση του κόστους τους
- Τον έλεγχο και τη μείωση του κόστους
- Τον προσδιορισμό της αποδοτικότητας τους
Ο κύκλος σεμιναρίων θα προσφέρει ακαδημαϊκή γνώση, συνδυασμένη με πρακτικά παραδείγματα κι εφαρμογές.
Τρόπος Αξιολόγησης
H αξιολόγηση του μαθήματος θα γίνει με:
Α) Ασκήσεις προς επίλυση σε κάθε ενότητα ή / και
Β) Ερωτήσεις ανοιχτού τύπου ή πολλαπλών επιλογών σε κάθε ενότητα