ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τα προσφερόμενα μαθήματα και συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής σας εδώ.

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων 15/06/2020

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ NOUFIO

Noufio είναι εταιρεία εξειδικευμένη σε υπηρεσίες επικοινωνίας και management στη φαρμακευτική αγορά. H Noufio διοργανώνει το σύνολο σχεδόν των φαρμακευτικών συνεδρίων, εκδίδει φαρμακευτικά περιοδικά, παρέχει υπηρεσίες προβολής σε εταιρείες του χώρου και εξειδικευμένες υπηρεσίες στα φαρμακεία (κάρτες πιστότητας, βάσεις δεδομένων κλπ).

Το Πρόγραμμα πιστώνεται με 18 μονάδες ECVET και με 16 ΜΟΡΙΑ συνεχιζόμενης εκπαίδευσης ΙΔΕΕΑΦ.

Σας καλωσορίζω στο Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Το Πρόγραμμά μας επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον πολυσήμαντο κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Διοίκηση Φαρμακείου.

Μέσω του Diploma in Pharmacy Management φιλοδοξούμε να καλύψουμε τις επιμορφωτικές ανάγκες του σύγχρονου φαρμακοποιού στο χώρο της αποτελεσματικής Οργάνωσης ενός φαρμακείου και της επιτυχούς Διοίκησής του. Είναι γεγονός ότι τόσο οι σύγχρονες συνθήκες ανταγωνισμού, όσο και οι ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη αγορά του φαρμάκου, επιτάσσουν την άρτια εκπαίδευση του επιστήμονα φαρμακοποιού με γνώσεις, δεξιότητες και εργαλεία που αναγκαιούν για την ορθολογική διαχείριση των λειτουργειών ενός φαρμακείου.

Για το σκοπό αυτό έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αξιοποιώντας όλο τα φάσμα των δυνατοτήτων των σύγχρονων τεχνολογιών μάθησης, να προσφέρουμε μία μαθησιακά πλούσια και επιστημονικά άρτια εκπαιδευτική εμπειρία. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε την αμεσότητα των Πανεπιστημιακών διαλέξεων και τον πλουραλισμό των σύγχρονων εποπτικών μέσων στον ιδιωτικό  χώρο κάθε συμμετέχοντα, απαλείφοντας γεωγραφικές και χρονικές αποστάσεις.

Ελπίζω να σας έχουμε συνοδοιπόρους στο εκπαιδευτικό ταξίδι που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, προσφέροντας μία ελάχιστη όαση ίασης της άγνοιας που μας περιβάλει.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Μάρκος Η. ΤσόγκαςΕπιστημονικός Υπεύθυνος Προγράμματος
Αναπληρωτής Καθηγητής

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων Υπηρεσιών με ειδίκευση στη Διοίκηση Φαρμακείων δημιουργήθηκε στο πνεύμα της δια βίου μάθησης για να εφοδιάζει με κατάλληλες εξειδικευμένες γνώσεις, επαρκή εργαλεία και κυρίως διοικητικές δεξιότητες  επαγγελματίες φαρμακοποιούς. Στόχος του προγράμματος είναι να παράσχει περαιτέρω θεωρητική και εφαρμοσμένη γνώση σε φαρμακοποιούς.

Το πρόγραμμα καλύπτει βασικές αρχές στην οργάνωση και διοίκησης επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιαιτερότητες του απαιτητικού χώρου του φαρμακείου. Οι γνωστικοί άξονες αναφοράς του Diploma in Pharmacy Management ανταποκρίνονται στις βασικές λειτουργίες και αρμοδιότητες ενός σύγχρονου φαρμακείου και, ειδικότερα, αναπτύσσονται σε:

§  Αρχές Οργάνωσης & Στελέχωσης Φαρμακείων

§  Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ και την Προβολή Φαρμακείων

§  Ενθουσιάζοντας τον Πελάτη του Φαρμακείου

§  Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων

§  Σύγχρονη Διαχείριση Προϊόντων Φαρμακείου και Merchandising

§  Σχεδιασμός & Εκπόνηση Επιχειρηματικού Σχεδίου Φαρμακείου

Μάθετε περισσότερα…

 • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Επαγγελματίες φαρμακοποιούς που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη διοίκηση επιχειρήσεων
  • Πτυχιούχους φαρμακοποιούς που αναζητούν διεξόδους καριέρας
  • Φοιτητές φαρμακευτικής
 • ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  Το πρόγραμμα διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και εύχρηστα εκπαιδευτικά λογισμικά ηλεκτρονικής μάθησης. Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό από τον προσωπικό τους υπολογιστή, tablet καθώς και το κινητό τους τηλέφωνο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της ασύγχρονης διδασκαλίας. Επιπρόσθετη παροχή του προγράμματος είναι η προσφορά, σε κάθε μάθημα, μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας και με τη συνδρομή της τεχνολογίας skype, δύο ωριαίων διαλέξεων και δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον διδάσκοντα.

 • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

  Κάθε μάθημα αξιολογεί με το δικό του τρόπο τους συμμετέχοντές του. Οι εργασίες και οι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών μπορεί να είναι κάποιοι από αυτούς.

Τι λένε για μας

Διαβάστε τι λένε οι απόφοιτοί μας

Το πρόγραμμα ήταν άρτια σχεδιασμένο, μου προσέφερε πρακτική γνώση και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την επαγγελματική μου πορεία. Ο συνδυασμός των έξι μαθημάτων ήταν κατάλληλος για την κάλυψη των αναγκών μου σε θέματα οργάνωσης  και διαχείρισης του φαρμακείου μου, έναν τομέα που οι περισσότεροι από εμάς τους φαρμακοποιούς δεν έχουμε μελετήσει κατά την διάρκεια των σπουδών μας. Μέσω των μαθημάτων κατανόησα καλύτερα θέματα της καθημερινής λειτουργίας του φαρμακείου μου, όπως η πιο αποτελεσματική διαχείριση των πελατών μου, η καλύτερη οικονομική παρακολούθηση της επιχείρησής μου και η καλύτερη διαμόρφωση του χώρου.

Ιωάννης ΚούνουπαςΦαρμακοποιός
Απόφοιτος 1ης σειράς

Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό και το έχω συστήσει σε πολλούς συναδέλφους. Έμαθα πολλά και ουσιαστικά πράγματα, αυτό πιστεύω πως είναι η ουσία της γνώσης. Στοχευμένα, οργανωμένα και με μεταδοτικότητα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν γι” αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή κάνω το μεταπτυχιακό μου στην οργάνωση μονάδων υγείας σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο και πιστεύω πως το πρόγραμμα που προσφέρετε είναι πραγματικά ανάλογου επιπέδου.

Efthymios VogiatzisPharmacist, MPharm, MBA,
MSc in Healthcare Operational Management
WMG, University of Warwick
Απόφοιτος 2ης σειράς

Γιατί να επιλέξετε την ηλ. εξ αποστάσεως εκπαίδευση;

Η ηλ. εξ αποστάσεως εκπαίδευση προσφέρει εύκολη πρόσβαση οποτεδήποτε και από οπουδήποτε στο εκπαιδευτικό υλικό, με βάση το προσωπικό πρόγραμμα των σπουδαστών, χωρίς τα μειονεκτήματα των τυπικών εκπαιδευτικών συστημάτων, αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα ενός υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκού προγράμματος.

Έχει παρατηρηθεί ότι το 81% των σπουδαστών παγκοσμίως σε e-learning προγράμματα είναι εργαζόμενοι, με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, οι οποίοι επιθυμούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επαγγελματικής τους επιτυχίας.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;