«Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διοίκησης Φαρμακείου» στο Hellas PHARM 2016

hellaspharm

 

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στα πλαίσια του Hellas PHARM 2016,  διοργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 16:00, στην Αίθουσα Ε3, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διοίκησης Φαρμακείου, με θέμα «Οπτικές Μάρκετινγκ στην Ανταγωνιστικότητα του Σύγχρονου Φαρμακείου».

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου και να κάνετε την εγγραφή σας, πατήστε εδώ.

Χορηγός: ΒΙΑΝΕΞ

 

 

Νέος Κύκλος Μαθημάτων!

Ο νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινάει στις 16/11/2015

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέχρι τις 13/11/2015

Το EPhM στο 15ο PHARMApoint

Το EPhM συμμετείχε στο 15ο PHARMApoint που πραγματοποιήθηκε στις 17&18 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Στα πλαίσια του συνεδρίου, το οποίο διοργανώθηκε από τον φαρμακευτικό σύλλογο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την K-Provoli και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού συλλόγου, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Διοίκηση φαρμακείου». Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν 400 περίπου φαρμακοποιοί με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι ομιλίες του κ. Ιωάννη Σώρρου, Αν. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με θέμα «Λογιστική διαχείριση εμπορικών συναλλαγών φαρμακείου»

και του κ. Παναγιώτη Αρτίκη, Αν. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς με θέμα «Βασικές αρχές χρηματοοικονομικής ανάλυσης φαρμακείου» έχουν αναρτηθεί  http://webtv.fsth.gr/video/189432 και  http://webtv.fsth.gr/video/189436 αντίστοιχα και εκφράζουν το πνεύμα των διαλέξεων του Προγράμματος.

Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν!

Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τα προσφερόμενα μαθήματα και συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής σας εδώ.

Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων 18/5/2015

Ημερομηνία λήξης αιτήσεων 13/5/2015